Είναι στην διάθεση του κοινού η νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Λευκωσία.

Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των συμπατριωτών μας στην Κύπρο, φτιαγμένη με γούστο, απλή στην χρήση αλλά κύρια συμπυκνώνει το σχεδόν σύνολο των πληροφοριών και των εντύπων που χρειάζεται ο καθένας για τις υποθέσεις που σχετίζονται με την Πρεσβεία, το Προξενικό Γραφείο στην Λευκωσία και όχι μόνο.

embassy 1

Αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών όσον αφορά στις δραστηριότητες της Πρεσβείας μας στην Κύπρο, την κατάσταση των διμερών μας σχέσεων και τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα σχετικά με την οικονομία, την κυβέρνηση και τους πολίτες της.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα καλύτερης εξυπηρέτησης των Eλλήνων πολιτών, μέσα από την χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών με στόχο την μείωση των διοικητικών επιβαρύνσεων που υφίστανται αυτοί για Προξενικές και άλλες υποθέσεις κατά την συναλλαγή τους με φορείς του ελληνικού δημοσίου τομέα.

Συστήνουμε σε κάθε Έλληνα πολίτη που προτίθεται να τηλεφωνήσει ή επισκεφθεί το Προξενείο, να επισκεφθεί πρώτα την ιστοσελίδα. Οι περισσότερες απαντήσεις σε ερωτήματα δίνονται μέσα από αυτή.

Ενδιαφέροντα

WebSMS - Web design - Internet Marketing

sms offers 1

StanleyBet για πολλά κέρδη στο Παραλίμνι

stanleybet

Ελληνικό σουβλάκι από τον Σουκρή

soukris

Pledin με ένα τηλέφωνο σπίτι σας

37.jpg

Παραλίμνι, Αμμόχωστος